Μπορεί τα Χανιά να φηµίζονται για τα γραφικά σοκάκια, το Παλιό λιµάνι, τις υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής υπηρεσίες, τη διασκέδαση και τόσα ακόµα… αλλά υπάρχει και µια ακόµα πλευρά: η extreme!

Εναλλακτικός τουρισµός µε activities που εγγυώνται ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη !

Surf / Sup / Kite surf

Έχουµε άραγε µεγάλα κύµατα για να σερφάρουµε στην Ελλάδα; Κι όµως, στα νησιά µας υπάρχουν ιδανικά σηµεία, όπου τα κύµατα φτάνουν τα 2,5-3 µέτρα! Το Chania Surf Club στην παραλία της Αγίας Μαρίνας µας εξοικειώνει µε τα εντυπωσιακά αυτά σπορ! Εκτός από surf, κάνουµε sup (stand up paddleboard), µια απλούστερη µορφή surf, καθώς και το εκπληκτικό kite surf, που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα ασφαλέστερα αθλήµατα χωρίς να πάψει να είναι… extreme!

Jeep safari / Hiking safari / Rib safari

Τι θα λέγατε να ανακαλύψετε την Κρήτη µε εναλλακτικό και active τρόπο; Το Safari Adventures διοργανώνει άκρως ενδιαφέρουσες υπαίθριες εξορµήσεις και δραστηριότητες!

Ζούµε την περιπέτεια κάνοντας jeep safari, hiking safari (πεζοπορία) και rib safari (µε ταχύπλοο) και ανακαλύπτουµε την άλλη πλευρά της Κρήτης από τους expert του είδους. Προσφέρει και µαθήµατα… ηρεµίας, µε sup yoga!

Diving

Όσοι λατρεύουν τη θάλασσα και… το βυθό έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον υποβρύχιο κόσµο των Χανίων κάνοντας diving! Απευθυνθείτε στους ειδικούς, στην Blue Adventures Diving

Paramotor / Paragliding

Αν αγαπάτε τους… αιθέρες και σας αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις, έχετε την ευκαιρία να κάνετε paramotor και paragliding στα Χανιά (. Δείτε τα πανέµορφα τοπία από ψηλά και κάντε την αδρεναλίνη σας να… ανέβει στα ύψη!

Flyboard / Jetlev

Άκρως συναρπαστικά water flying sports για τους λάτρεις της θάλασσας και… του αέρα όσο και για τους λάτρεις των extreme sports! Ένας συνδυασµός της δυναµικής του jet ski µε το water skiing board και οι µηχανές θα εκτοξεύσουν τους… τολµηρούς µέχρι και 7 µέτρα στον αέρα!

kart

Για όσους λατρεύουν τη γρήγορη οδήγηση και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, υπάρχει το κέντρο µηχανοκίνητου αθλητισµού στο Βαρύπετρο, 5 χλµ. από τα Χανιά . Διαθέτει υπερσύγχρονη πίστα kart, µήκους 1.100 µ. , καθώς και πίστες motocross και supermoto. Επίσης, µπορείτε να οδηγήσετε αγωνιστικά αυτοκίνητα, rally, drift, ενώ οι πιο έµπειροι θα δοκιµάσουν και σε χωµάτινο δρόµο!

travelstyle.gr