Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, LAZART Hotel, που βρίσκεται στον Δήμο Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη στην οδό Κολοκοτρώνη 16, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι το LAZART Hotel έλαβε την περασμένη εβδομάδα έγκριση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, ενώ πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε και η άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ. Σημειώνεται επίσης ότι την λειτουργική διαχείριση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Zeus International.

Επιπλέον, λειτουργεί και ο δικτυακός τόπος του LAZART Hotel στη διεύθυνση www.lazarthotel.com. Έως την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου, οι διαδικτυακοί επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από τους ιδιαίτερους χώρους του ξενοδοχείου με την καλαίσθητη προσέγγιση, τη λειτουργική αρχιτεκτονική, και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Στο ξενοδοχείο LAZART, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση. Το ξενοδοχείο διαθέτει τα πιο ευρύχωρα δωμάτια στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας άνεση και προσφέροντας το ιδανικό μέρος διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια, επαγγελματίες αλλά και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη.

Επίσης προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, παροχές και υπηρεσίες στους επισκέπτες, έτσι ώστε να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ασύγκριτη περιποίηση. Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο ART NOUVEAU, οι ελληνικές γεύσεις συνδυάζονται μαγευτικά με πινελιές δημιουργικότητας από τον Chef και την ομάδα του, στην εντυπωσιακή υπαίθρια πισίνα του Impressions Pool Lounge οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία ενώ στο BAROQUE Cigar Lounge Bar, οι επισκέπτες θα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αυθεντικά πούρα υψηλής ποιότητας


Το ξενοδοχείο είναι ιδανικός προορισμός και για επαγγελματίες καθώς διαθέτει 5 multi-functional χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις συνολικής χωρητικότητας έως 1000 ατόμων, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και υψηλά ποιοτικά στάνταρ στις υπηρεσίες σε συνδυασμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, κάθε συνέδριο και εκδήλωση μπορεί να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με απόλυτη επιτυχία.