Κοκκάρι: Το κρυμμένο διαμάντι της Σάμου με τη διπλή παραλία

Απολαύστε μια μαγευτική πτήση πάνω από το Κοκκάρι Σάμου, έναν τόπο πανέμορφο και προικισμένο με ποικιλομορφία τοπίων

Το Κοκκάρι Σάμου είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό, που προσφέρει μια μοναδική ποικιλομορφία τοπίων για τον επισκέπτη του. Βρίσκεται στις βόρειες ακτές της Σάμου, επάνω στη επαρχιακή οδό Σάμου – Καρλοβασίου και απέχει 10 χλμ. ΒΔ. της πόλης της Σάμου.

Το όνομά του αποδίδεται στην εκτεταμένη καλλιέργεια του κοκκαριού, ενός είδους μικρού κρεμμυδιού.

Μια διπλή παραλία που καταλήγει σε νησάκι, μια πανέμορφη χερσόνησος και τα γραφικά σπίτια του, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που του χάρισαν το βραβείο του 3ου καλύτερου ευρωπαϊκού προορισμού από τον οργανισμό Best European Destinations.

Το European Best Destinations που εδρεύει στις Βρυξέλλες και στοχεύει στο να προωθήσει τον ευρωπαϊκό τουρισμό και να αναδείξει «γωνιές» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξεχώρισε το Κοκκάρι της Σάμου, ως ένα κρυμμένο διαμάντι της Ευρώπης (hidden gem) και το κατέταξε στην 3η θέση σχετικής λίστας του για το έτος 2016.

Μπείτε και κλείστε έγκαιρα το ταξίδι σας γρήγορα .και εγγυημένα ΕΔΩ ,θα βρείτε επίσης για το φετινό καλοκαίρι εκατοντάδες προσφορές σε ξενοδοχεία ,αεροπορικά .πλοία ferry boats ,εκδρομές και άλλα πολλά . 

news 247