Πότε πρέπει να κάνετε check in

Το αεροσκάφος έχει μόλις προσγειωθεί και οι επιβάτες ετοιμάζονται να εξέλθουν για να συνεχίσουν τις ζωές τους στον τόπο προορισμό όπου έγραφε το εισιτήριο.

Αμέσως μετά την άφιξη των επιβατών στον κύριο χώρο του αεροδρομίου, πολλοί εξ αυτών σπεύδουν να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον ιμάντα παραλαβής αποσκευών με την ελπίδα ότι η βαλίτσα μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει.

Συνήθως βέβαια στεκόμαστε με υπομονή και προσμονή.

Απολαμβάνουμε την πρόκληση να επιλέγουμε πού να σταθούμε ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη οπτική και να βλέπουμε τις αποσκευές να αναδύονται και τότε απολαμβάνουμε την αίσθηση της προετοιμασίας για την.. αρπαγή της.

Δε θα θέλατε ωστόσο να αποφύγετε όλο αυτό το κυνήγι και την αναμονή;

Ένας υπάλληλος αεροδρομίου που εργάζεται στο χώρο της παραλαβής αποσκευών, σύμφωνα με την Telegraph, αποκάλυψε ένα μυστικό με το οποίο η αποσκευή σας θα βγαίνει πάντα πρώτη.

«Η καλύτερη επιλογή είναι να είστε ένας από τους τελευταίους επιβάτες που θα περάσουν τον έλεγχο αποσκευών», ανέφερε ο Thomas Lo Sciuto.

«Οι αποσκευές θα φορτωθούν από τα καροτσάκια οπότε αν κάνετε check in τελευταίοι, οι αποσκευές σας θα μπουν τελευταίες στο αεροσκάφος και στη συνέχεια θα είναι οι πρώτες που θα βγουν από αυτό».

Αυτό ισχύει και αντίστροφα: όταν κάνετε check in πρώτοι, οι βαλίτσες σας θα βγουν τελευταίες.

Επιπλέον, τα πράγματά σας θα έχουν προτεραιότητα αν ταξιδεύετε μπίζνες ή πρώτη θέση – αυτό είναι λιγότερο ως ένα τρικ και περισσότερο ως προνόμιο.

πηγή :news.gr