Πάταγος με τα early bookings από Ρωσία .

ksd copyright

Ο αριθμός των πρώιμων κρατήσεων στην Ελλάδα υπερβαίνει τις αντίστοιχες του προηγούμενου έτους, καθώς οι τουρίστες τείνουν όλο και περισσότερο να κάνουν κράτηση των διακοπών τους νωρίτερα.

Επιπλέον, το 2018 οι διακοπές στην Ελλάδα ίσως να είναι κατά 10% ακριβότερες, επισημαίνει σε ρεπορτάζ του το Russian Travel Digest.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2018 η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη ρωσική αγορά.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου, ο αριθμός πωλήσεων διακοπών στην Ελλάδα υπερβαίνει ή τουλάχιστον είναι στα ίδια επίπεδα με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους. Σημειώνεται ότι φέτος πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες ξεκίνησαν τις πρώιμες κρατήσεις για την Ελλάδα νωρίτερα απ ‘ότι συνήθως.

Οι εκπτώσεις φτάνουν το 30% της βασικής τιμής των ξενοδοχείων.

Εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου Μουζενίδης Travel ανέφερε ότι ο αριθμός των πακέτων διακοπών για την Ελλάδα, που έχουν ήδη κλειστεί από περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αυξήθηκε κατά περίπου 35-40% σε σύγκριση με τους αντίστοιχους δείκτες του προηγούμενου χρόνου.

Η TUI Ρωσίας δήλωσε ότι παρατηρείται διπλάσια αύξηση του αριθμού των πρόωρων κρατήσεων σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

«Τώρα, τον Δεκέμβριο, όταν οι εκπτώσεις των ξενοδοχείων για πρώιμες κρατήσεις φτάνουν στο απόγειό τους, παρατηρούμε τριπλάσια ή και τετραπλάσια αύξηση των πωλήσεων έναντι της ίδιας περιόδου πέρυσι», όπως αναφέρθηκε στη Russian Express.

Ψάξαμε για σας και βρήκαμε το site με τις καλύτερες τιμές για να κλείσετε το ταξίδι σας εύκολα γρήγορα με εγγύηση χωρίς καμία προμήθεια. Πατείστε  για earlybooking ΕΔΩ 

Πηγή : ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ