Πριν το ταξίδι:

Εκτελέστε ηλεκτρονικό έλεγχο εισιτηρίου και εκτυπώστε την κάρτα επιβίβασης σας
Βεβαιωθείτε ότι κατέχετε όλα τα αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα  κάντε κλικ εδώ για τις απαιτήσεις σε σχέση με τα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες της πτήσης σας – αριθμό πτήσης, ώρα αναχώρησης, και το αεροδρόμιο/τερματικό.

Να γνωρίζετε τις αποσκευές που δικαιούστε, καθώς και τα απαγορευμένα είδη.

Εξοπλισμός κινητικότητας και καροτσάκια μεταφέρονται δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με τις αποσκευές που αποθηκεύονται
Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με τις χειραποσκευές

Οι περιορισμοί ασφαλείας χειραποσκευών της ΕΕ/ΕΟΧ απαιτούν όπως τυχόν χειραποσκευές επιβατών που περιέχουν υγρά, ζελέ, κρέμες, λοσιόν ή υγρά καλλυντικά θα ΠΡΕΠΕΙ να δηλώνονται στην ασφάλεια του αεροδρομίου συσκευασμένα σε διάφανη επανασφραγιζόμενη σακούλα χωρητικότητας ενός λίτρου (π.χ., διάφανη σακούλα διαστάσεων 20εκ. x 20εκ.). Μόνο ζελέ, κρέμες, λοσιόν και υγρά καλλυντικά σε συσκευασίες των 100ml ή μικρότερες επιτρέπονται στα σημεία ασφαλείας σε όλα τα αεροδρόμια στην ΕΕ/ΕΟΧ, ενώ θα πρέπει να σημειώσετε ότι επιτρέπεται μόνο μία διάφανη επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα ανά άτομο.

Στο αεροδρόμιο:

Κιόσκια αυτοεξυπηρέτησης αεροδρομίου

Τα κιόσκια αυτοεξυπηρέτησης είναι διαθέσιμα σε αριθμό αεροδρομίων. Πληρωμές για υπηρεσίες, όπως κατά προτεραιότητα επιβίβαση και χρεώσεις αποσκευών μπορούν να εκτελεστούν στο κιόσκι του αεροδρομίου μέχρι και 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση πτήσης.

Γκισέ απόθεσης αποσκευών

Συστήνουμε όπως οι επιβάτες που ταξιδεύουν με αποσκευές που αποθηκεύονται θα πρέπει να φτάνουν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Τα γκισέ αποσκευών κλείνουν αυστηρά 40 λεπτά πριν την αναχώρηση. Θα πρέπει να καταβάλετε τη χρέωση για τυχόν αποσκευές που αποθηκεύονται και/ή τυχόν επιπλέον χρεώσεις σχετικά με τις αποσκευές σε γκισέ αποσκευών όχι μετά την παρέλευση 40 λεπτών πριν την ώρα αναχώρησης.

Ποια είδη απαγορεύονται στις αποσκευές που αποθηκεύονται;

Χειραποσκευές

Κάντε κλικ εδώ για περιορισμούς στις χειραποσκευές
Ποια είδη απαγορεύεται να μεταφέρονται στην καμπίνα του αεροσκάφους;

Πύλη επιβίβασης

Μεταβείτε στην πύλη επιβίβασης έγκαιρα – Η επιβίβαση ξεκινάει 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Η πύλη επιβίβασης κλείνει 20 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

Να έχετε έτοιμα τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας στην πύλη

Στο αεροσκάφος:

Να έχετε την κάρτα επιβίβασης σας διαθέσιμη προς επιθεώρηση από το πλήρωμα στην πόρτα της καμπίνας.
Εντοπίστε τη θέση σας και αποθηκεύστε την χειραποσκευή σας το συντομότερο δυνατό, είτε στο ντουλάπι επάνω από τη θέση σας, ή κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα.

Απολαύστε τη πτήση σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανατρέξτε στην ενότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας – για τους Αριθμούς κρατήσεων της Ryanairκαι τις φόρμες για την Επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών/Απαιτήσεις

ΠΗΓΗ : RYAN AIR