Στον παγκόσμιο χάρτη της κρουαζιέρας αναμένεται να μπει από το 2020 η Θεσσαλονίκη, μετά την απόφαση της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο,Royal Caribbean Cruises να επενδύσει στη χώρα μας.

 

  Το πράσινο «φως» άναψε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων της εταιρείας, αμερικανο-ισραηλινών συμφερόντων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του thesseconomy.gr, στόχος της Royal Caribbean Cruises είναι σε πρώτη φάση να μετατρέψει το λιμάνι του Πειραιά σε home port κρουαζιέρας και στη συνέχεια, να λειτουργήσει γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

«Η ολοκλήρωση των εργασιών εκβάθυνσης του προβλήτα ώστε να μπορεί το λιμάνι  να υποδέχεται μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια και οι εργασίες αναβάθμισης του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’ αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που ενεργοποίησαν το ενδιαφέρον της εταιρείας για τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε οικονομικός παράγοντας που συμμετείχε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Κωνσταντινούπολη

Επιπλέον, η λειτουργία λιμανιού για κρουαζιερόπλοια (Galata port) στην Κωνσταντινούπολη από την άνοιξη του 2020, αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για τη Royal Caribbean Cruises να εντάξει στο σχεδιασμό της, εκτός από τη Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα, κλιμάκιο της εταιρείας αναμένεται να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα για να δει από κοντά τα έργα που εκτελούνται και τις υποδομές που διαθέτουν τα δύο λιμάνια.

Να σημειωθεί ότι η Royal Caribbean Cruises διαθέτει στόλο 64 πλοίων και απασχολεί 77.000 υπαλλήλους ενώ για φέτος έχει προγραμματίσει την άφιξη 662.176 τουριστών στη χώρα μας.

source :thesseconomy.gr


Παρακάτω παραθέτουμε στους αναγνώστες μας sites λειτουργικά  στα οποία  μπορείτε ανέξοδα ,εύκολα ,γρήγορα και εγγυημένα να συμβουλευτείτε για να κάνετε τις κρατήσεις σας online κερδίζοντας χρόνο και χρήμα .

Δοκιμάστε Τώρα !

Η Car n’ Motion έχει ξεχωρίσει στην Ελληνική αγορά λόγω του μοναδικού προϊόντος ενοικίασης οχημάτων που προσφέρει στους πελάτες της. Ενοικίαση χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα. Με την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή μας έχουμε πλέον χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες

Κάνετε κλικ στην εικόνα για κρατήσεις IX αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο  με Car n’ Motion  online 


Το Xenodoxeio.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία καθημερινά παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα! Ασχολούμαστε αποκλειστικά με deals από τον κλάδο του τουρισμού και σκοπός μας είναι να καταστήσουμε τις διακοπές προσιτές σε όλους!

Κάνετε κλικ στην εικόνα για κρατήσεις ξενοδοχείων κυρίως με προσφορές για ΕΛΛΑΔΑ  online

 

Το www.petas.gr είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο. Το petas.gr παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμένων υπηρεσιών με επιλογή μέσα από μια ευρεία γκάμα ξενοδοχείων παγκοσμίως και ενοικιάσεων αυτοκινήτων με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων  γρήγορα ,εύκολα με εγγύηση για όλο τον κόσμο με petas.gr online