Flytrip.grFlytrip.gr
Forgot password?

Χριστουγεννιάτικες Ημερήσιες Εκδρομές

Ημερήσιες εκδρομές κάθε Σάββατο και Κυριακή από 9/12/2018

&  Extra αναχωρήσεις 25/1/2018 ,26/1/2018 &1/1/2019

1. Για Ονειρούπολη Δράμας & και 2. Μύλο Ξωτικών Τρίκαλα

Η Ονειρούπολη και άλλοι 5 λόγοι για να πας στη Δράμα

Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

Απόδραση στην υδάτινη πολιτεία της Μακεδονίας, ή αλλιώς…στην πόλη των Χριστουγέννων.

Εδώ και χρόνια, η πόλη της Δράμας, έχει ταυτιστεί θα λέγαμε με το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο, την Ονειρούπολη. Παρακάτω, θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την μακεδονίτικη αυτή πόλη. Τον υδάτινο πλούτο της, τα ονειρικά της τοπία, τη μεγάλη της ιστορία και την αρμονική συνύπαρξη του χθες με το σήμερα. Αν δεν έχεις πάει στη Δράμα, σίγουρα θα μπει στην ατζέντα των επόμενων εκδρομών σου.

1. Η Ονειρούπολη

 

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία, ”μπαίνοντας” στις σελίδες ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού..!!!
Το πιο εντυπωσιακό και παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο πάρκο, άνοιξε ξανά τις πύλες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. Στις 4 Δεκέμβρη, ημέρα γιορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της πόλης, άρχισε η λειτουργία της Ονειρούπολης, για 15η συνεχή χρονιά. Ένα λαμπερό, στολισμένο χωριό, με ξύλινα σπιτάκια και φράχτες, λιμνούλες με νούφαρα, ζαχαρωτά, καραμέλες, παιχνίδια, τάρανδους, χιονάνθρωπους, ξωτικά και νεράιδες, μας περιμένει Ξεκινάμε τη μαγική μας βόλτα;; Ας γίνουμε εξερευνητές της Ονειρούπολης, ακολουθώντας τη ”Μαγική Διαδρομή” και ανακαλύπτοντας κάθε κρυμμένο χριστουγεννιάτικο μυστικό της. Ένα δώρο, περιμένει όλους στο τέλος και αφού τα ξωτικά, έχουν σφραγίσει το έντυπό μας σε κάθε σπιτάκι της διαδρομής.

Επίσκεψη στον Αη – Βασίλη:

Αυτό που σίγουρα δε θα παραλείψουμε, είναι να επισκεφθούμε τον Αη-Βασίλη…στο σπίτι του. Ναι, στο ολοφώτεινο σπίτι, εκεί, δίπλα στη λιμνούλα, περιμένει, με τη λευκή του γενειάδα και φορώντας την κόκκινη στολή του, τους μικρούς του φίλους. Να του πουν και φέτος, τι δώρο θέλουν να τους φέρει, να κουβεντιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Άλλωστε αυτό δεν περιμένουν τα παιδιά όλη τη χρονιά; Μετά, ας περάσουν από το ταχυδρομείο των ξωτικών, να γράψουν κι ένα γράμμα, στον Αη-Βασίλη..Έτσι, για να είναι σίγουρα πως δεν θα μπερδευτεί με τα ονόματα και δεν θα το ξεχάσει. Σειρά έχει το «Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας”, για να στολίσουμε όλοι μαζί, τα κλαδιά του, μέσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό.

 

 

Τα καραμελοχρώματα των ξωτικών, θα ζωγραφίσουν τα παιδικά προσωπάκια, ενώ τις πιο ”γλυκές” βόλτες μας, θα τις κάνουμε σίγουρα στο ζαχαροπλαστείο της ”ξωτικοκουζίνας” και στα εργαστήρια της καραμέλας και των ζαχαρωτών. Ξύλινα σπιτάκια, που ξεχειλίζουν από τη μυρωδιά της καραμέλας και των γλυκών, μυούν τους λιλιπούτειους επισκέπτες, στα μυστικά της παρασκευής τους!! Στο σπιτάκι της ”μαγικής σκηνής”, θα δούμε ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα γελάσουμε με τους παραμορφωτικούς καθρέπτες. Αλλά σημαντικό είναι και να… προμηθευτούμε από τα καλά ξωτικά, την γλυκιά ”ονειρόσκονη”, που θα ανατρέψει τα σχέδια της κακιάς μάγισσας, να ”ανακατέψει” την Ονειρούπολη. ,Αυτά και πολλά, πολλά ακόμα, περιμένουν να ξετρελάνουν τα μικρά και ..τα μεγάλα παιδιά. Γιατί σίγουρα, ξαναγινόμαστε παιδιά, όταν περάσουμε το ”κατώφλι” της Ονειρούπολης.

Περιλαμβάνει την μεταφορά αυθημερόν από Θεσσαλονίκη με πολυτελές πούλμαν στον προορισμό και την εκδήλωση.

 

2. Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ  αυθημερόν για  Μύλο Ξωτικών Τρίκαλα

 

Ακολουθήστε μας: